Reciclează argintul tău vechi – Dă o viață noua bijuteriilor tale

Orice piesă de bijuterie, oricât de deteriorată sau invechită ar fi, poate fi recreată. Transformă argintul tău într-o piesa nouă semnată Ousiai.

Cu fiecare achiziție ai posibilitatea să primești o piesă nouă gratuită sau redusă ca preț, doar în funcție de argintul pe care îți dorești să îl reciclezi.

Care este procesul?

Cumperi o bijuterie Ousiai. Pe ultima pagină a shop-ului, chiar înainte să introduci detaliile modului de plată, vei vedea o secțiune unde poți alege, prin bifare, dacă vrei să trimiți argintul tău în schimbul unei bijuterii noi, gratuită sau redusă ca preț. Odată ce primesc cererea ta, îți voi trimite adresa de livrare prin e-mail.

Tu trimiți orice piesă din argint marcată 925.

Bijuteriile tale vechi pot să includă părți care să nu fie din argint (aici mă  refer la pietre semi-prețioase, orice bucată de material sau alte metale neprețioase ca alama, cuprul, zirconiul și altele). Eu le pot îndeparta pentru tine. În cazil în care ai vrea sa păstrezi acele părți te voi ruga să le îndepărtezi tu înainte să le trimiți. Nu uita să achiți transportul și asigură-te să trimiți argintul într-o cutie sau un plic rezistent.

Odată primit, argintul este cântărit și îți voi trimite un e-mail de confirmare pentru una dintre următoarele variante de schimb:

  • Cea de a doua piesă aleasă de tine este gratuită (dacă greutatea argintului trimis este egală sau mai mare decat cantitatea necesară realizării piesei alese de tine)

  • Cea de a doua piesă aleasă de tine este redusă ca preț (dacă greutatea argintului primit este mai mică decât cea necesară realizării piesei alese de tine)

Odată ce ești de acord cu schimbul, îți voi trimite un cod cadou sau de reducere pe care să îl folosești pe website.

free standard shipping on all EU orders | 3-5 working days courier delivery
This is default text for notification bar